Послание от СаЛуСа - 17.12.12г.

17.12.12

Послание от СаЛуСа - 17.12.12г.

Вие свиквате с идеята, че дуалността, каквато я изпитахте, е в миналото. Така че сега можете да се заемете със задачата да изчистите всички стари лични енергии, които знаете, че нямат място в по-високото измерение. Ще намерите това за по-лесно сега, когато сте извисени в по-високата честота, тъй като инстинктивно ще знаете кое изисква вашето внимание. Повратната точка беше достигната и няма връщане назад, а погледът ви трябва да е твърдо в бъдещето. С Издигането на Земята вие наистина ще сте навлезли в Златната Епоха и можете да продължите с ре-организацията и почистването и с основаването на Галактическа Цивилизация.

Знаем, че много от вас, които не се чувстват непременно много извисени към 12.12., досега са забелязали промени в себе си. Това ще продължи, тъй като тялото ви отговаря на енергиите, които още достигат вашата Земя. Издигането все още продължава, както и духовната ви еволюция, но това ще е за известно време преди следващата важна точка. Настъпващите вълнуващи времена ще ви позволят избор по отношение на това къде ще е бъдещето ви. Ще ви бъдат представени големи възможности, които ще са доста различни от онези от миналото ви, когато първият ви приоритет беше да припечелите доход, за да оцелеете. В много близко бъдеще няма да съществуват такива проблеми и ще разполагате с цялото си време, за да следвате желанията на сърцето си. Службата към другите ще е най-удовлетворяваща и възнаграждаваща, тъй като ще сте наясно, че това е главната цел в живота ви.

Така че с хода на времето ще преустановите някои неща, които ви даваха удоволствие в старото измерение и които са започнали да губят своята привлекателност. Вашите желания ще са ориентирани към по-чисти и по-здравословни занимания и ще са от енергия, която издига още повече вибрациите ви. Пристрастяванията и старите навици постепенно ще бъдат отхвърлени, тъй като откривате по-интересни и удовлетворяващи начини за прекарване на времето си. Никога няма да ви липсва изпитването на нещо ново и спечелването на нови приятели където и да отидете ще ви осигурява чудесно чувство на удовлетворение. Бъдете сигурни обаче, че много специални връзки, които сте имали на Земята, ще продължат и в бъдещето, а силна любовна връзка никога няма да ви види разделени за дълго.

Любовта е ключът към всичко, ето защо вие сте насърчавани да работите към Безусловна Любов. Това е крайното постижение, коeто отваря за вас всяка врата и ви дава възможност да продължите да се движите нагоре през различните измерения. Струваше си да се опитвате да постигнете известен успех докато живеехте в енергии, които не бяха най-идеалните за тази цел. Вие имахте твърде много неща, които ви разсейваха и твърде много конфронтации с онези, с които пропаднахте в по-ниските вибрации. Сега Епохата на Материализма бързо се отдръпва на заден план преди напълно да изчезне. Прогресът, който отбелязахте досега, беше постигнат в най-изпитателни обстоятелства и ние се удивляваме на вашата устойчивост и решителност да успеете. Това ще ви отведе далеч напред по пътя ви на завършване, което е истинската ви цел.

Не е задължително да трябва да знаете как стигнахте до тази висока точка, която ви отвежда в Новата Епоха. Всички вие изпитахте всяка възможна ситуация или предизвикателство в известна степен в многото си животи и онзи вътрешен глас ви поддържаше фокусирани върху житейския ви план. Сега, когато цикълът на дуалността завърши, тя има малко или никакво влияние вече върху вас. Най-важното нещо в живота ви сега е да продължите да гледате напред и да встъпите в новото си Аз. Това Аз, което нежно ще заеме мястото си в красивите енергии на по-високите измерения. Въпреки че имахте стотици животи, опитът, който ще имате ще е доста уникален и ще се цени за дълго време напред.

Междувременно вие изчаквате докато ние от Галактическата Федерация се подготвяме да бъдем включени в многото проекти, които ще продължат да довеждат Новата Епоха. Ще ви кажем, че всеки момент сега може да научите за въпроси, които ще ви покажат колко близко са нещата на път да се задействат. Ние сме напълно готови за действие и това е както вие бихте очаквали като се има предвид забавянията, които вече се случиха. Ние продължаваме да наблюдаваме световните ситуации и както правихме от известно време насам, сме спрели всякакво ескалиране на ситуацията в Близкия Изток, която в противен случай би довела до друга Световна Война. Такива случки вече са в миналото и ние нямаме търпение да се въведе траен световен мир. Той трябва да дойде, тъй като ниските вибрации на война и всичко, свързано с нея, не могат да съществуват в по-високите измерения.

За тези от вас, които празнуват Коледа, това е време за даване и за припомняне за онези, които не са толкова добре и ние виждаме, че вашата любов и щедрост далеч надхвърли всякакъв друг повод. Това е знак за степента, до която всички вие напреднахте по духовния си път и допринесохте за голямо повишение в количеството на Любовта, която беше заземена на Земята. С Новата Епоха над вас тези енергии ще продължат да се увеличават и навсякъде ще има чудесно чувство на голяма радост и щастие. Това няма да е временно преживяване, тъй като високите енергии ще се превърнат в това, което ще окачествявате като нормално. Това чувство на такова блаженство е най-трудно да се опише с думи, тъй като е напълно всеобхватно и толкова мощно. То е сякаш голяма любов ви е повдигнала и е навлязла във всяка клетка на тялото ви. В някои от вашите мигове на огромни емоционални чувства на щастие и любов вие така да се каже, достигате върха. Това е най-близко описание, тъй като повечето от вас имат усещането за нивото на любовта, за която говорихме.

Ще откриете, че онези красиви чувства на хармония и мир ще идват при вас по-често с изминаването на дните. Тъй като изчистихте собственото си тяло от нежелани прикачвания, вие отворихте място за повече от по-висшите енергии. Не забравяйте, че телесните ви клетки се променят дори сега, докато станат напълно кристаловидни. Това позволява по-голямо ниво на съзнание, подобаващо на душа, коeто навлиза в по-високите измерения. Това е началото на пътя ви към пълно съзнание и превръщането ви в Галактическо Същество.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм доволен, че вие най-сетне виждате финалната линия. Вие чакахте дълго тези дни след голямото ви пребиваване в мрака. Вие сте добре установени в Светлината и тя ще продължи да нараства експоненциално. Вие сте въплътена Любов и ние сме привилегировани да сме част от това.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2012/12/171212.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments